After Game: Serieseger!!

Hur många gånger kan man nämna seger i en och samma mening? Jag tror mig ha svaret!

Idag var det en riktig lagseger som tillslut ledde till gruppseger och således även serieseger efter en relativ storseger mot Essvik, det var var varken en skrällseger eller en delseger utan får nog närmast liknas vid en totalseger.

Ja inte vet jag... Men det är få saker som slår att vara seriesegrare.

Idag var det match mot Essvik hemma på Släda. Alnö tog direkt tag i taktpinnen och det tog flera minuter innan Essvik för första gången fick andas ut lite med bollen. Alnö han skapa några vassa lägen innan man i den 15e minuten kunde ta ledning efter att för dagen debuterande Anton Andersson Widén påpassligt slagit en en retur från nära håll efter ett skott från Victor Svedberg. Alnö fortsatte sedan spela bra fotboll men Essvik var inte helt ofarliga utan var nära att rinna igenom ett par gånger man den assisterande sommarens flagga lyftes gång på gång. 1-0 i paus var fullt rättvist.

Den andra halvleken är ganska jämn och det skapas lägen från båda håll men jag som är aningen färgad tycker ändå att vi är det bättre laget och det känns som att vi har lite mer spetts i vårt lag. 2-0 kommer i den 64 minuten efter att Robin Wikman slagit en mycket fin krossboll från sin vänsterback plats mellan Essviks mittbackar, bollen går till Jonathan Åhlin som gör en mycket fin mottagning och kan sedan lyfta in bollen i nät med en nätt chip över den utrusande målvakten. Efter detta så bevakar Alnö sin 2-0 ledning och kan i och med segern utnämna sig själva till seriesegrare i div 5 2012.