After game: Graninge FF

Vi börjar så sakteliga att se ett slut på träningsmatchandet och seriespelet kommer allt närmare, efter dagens kamp återstår bara två matcher innan seriepremiären! Idag var det dags för match mot Graninge FF som till vardags spelar i division fyra Ångermanland. Vi laborerade med en del positioner och gör överlag en godkänd match.

Första halvlek inleds ganska jämt men allt eftersom tar vi över mer och mer och har en del halvchanser och ett mål bortdömt för offside. Stundtals visade vi upp ett fint passningsspel med bra kombinationer i form av överlappningar och väggspel men tyvärr var sista passningen allt som oftast för dålig, annars hade vi nog gjort ett mål eller två i första halvlek.

I andra halvlek så orkar inte Graninge riktigt, vi kunde ganska tidigt göra 1-0 genom Jonathan Åhlin som byts in i pausen. Efter en fin passning från Anton kunde han fri med målvaken rulla bollen i nät. Efter detta håller vi bollen ganska bra och om inte Graninges målvakt gjort årets dubbelräddning hade vi ganska omgående gjort 2-0. Tillslut kommer dock utökningen efter att Hammarn spelat fram Måns som trycker in sin egen retur. I slutet av matchen kan vi också göra 3-0, denna gången på hörna. Målnickare denna gången är Per Axelsson som lever upp till beskrivningen i guldfemman ("bra huvudspelare").

Nu ser vi fram emot nästa helg då det bär av till Gävle för match mot Brynäs och teambuilding läger. Mer om detta senare!