Lagfest

I lördags var det lagfest på Grönborgs. Jag passade på att köra ut ”frugan” från våra 58 kvm och bjuda in alla snälla spelare till ett 4 timmar långt ”mingel” istället innan kvällen avslutades på Allstar och diverse lokaler. Vi blev 22 st som bokstavligen fick erfara det klassiska uttrycket ”finns det hjärterum så finns det stjärterum”.

 

Lite höjdpunkter från kvällen:

 

Två ensamma själar (J. Axelsson och D. Jonsson) fick för första gången sedan 1995 glädjas åt sitt Blackburn som slog Arsenal i någon mindre betydelsefull cupmatch.   

 

Macke med flera köpte med sig ett gäng chipspåsar som ivrigt dippades.  

 

Vinnare av FIFA 13 turnering i par : Jocke K/D och Wikman som med sitt Manchester shity slog Rasmus och Agges Bayern München i finalen efter en rafflande straffläggning. Om jag vetat att Dan Jonsson var färgblind hade jag valt en annan lagkamrat :)

 

Vinnaren av årets första Poker turnering: Victor ”Dan Glimne” Svedberg som visade upp alla ingredienser en bra pokerspelare bör besitta, således mycket tur och bra spel. I finalen plockade han av Dan Jonsson de stackars marker han har lyckats hota till sig i sin polis roll.

 

Allstar fick bekänna färg när alla ville ha sin mat på bordet. Facit blev 21 hamburgare, en sallad och en tallrik ribbs.

 

 

 

Tack för en trevlig kväll boys!

 

Brödrakampen, Per: Ung och smart = Arsenal.... Jocke: Gammal och brunkare = Blackburn

 

 

Inför pokern, alla ställer sig frågan hur Agge blev betrodd med prispotten

 

 
Inför FIFA Turneringen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0