Efterlyst

 

 

 

Har någon sätt Andreas ”Krantzen” Ohlsson? Han sågs senast på avslutningsfesten den 18 oktober 2012 iklädd badbyxor och guldhatt, drickandes på en Heiniken lättöl sjungandes ”När Yngve blir fri och allt bara går fel…”  

 

Krantzen som är självutnämnd ”PA” (Projekt ansvarig) för den obefintliga ombyggnationen av herrarnas omklädningsrum på Släda IP söks nu med ljus och lyckta av såväl sportchefen Magnus ”Berlo” Svensson som expertorganisationen Missig people. Att något brott skulle ligga bakom försvinnandet avfärdas från de närmast sörjande.

 

Vad som har hänt med Mr. Ohlsson är dock oklart. Historierna går isär, två helt oberoende individer som Alnoherrar.blogg.se kommit i kontakt med har givit sin syn på vad som kan ha hänt.

 

”Jag hörde att han söker efter den perfekta mattan till omklädningsrummet, sist var han tydligen i Asien. Du behöver inte vara orolig, han bekostar allting själv” (Anonym källa 1)

 

”Nej men han sitter inne. Han hamnade i bråk utanför Oscar efter lagfesten och har 3 månader kvar på kåken” (Anonym 2)

 

 Vad som än har hänt får det mig osökt att tänka på den klassiska Beck filmen ”Brandbilen som försvann”. Fast i en modern Alnö tappning, såldes ”Krantzen som försvann?”. Om du är där ute någonstans och läser det här inlägget. Snälla PA, ta ditt ansvar och fixa oss en LED Tv, bubbelpol och egen plats i det nya fräscha omklädningsrummet på Släda!

 

 


Kommentarer
Postat av: Tipps

Han sågs senast på MAX med Björn Karlsson

2013-01-19 @ 18:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0