Tatueringen

Igår körde spelarna ett lättare fyspass efter den ordinarie träningen. Många frågor väcktes i och med att Fystränaren och demonen O. Höglund saknades på Norrporten Arena. Direkt när en sådan stor profil är frånvarande börjar givetvis ryktena att florera på byn. 
 
Det senaste ryktet säger att Olle Höglund är så pass säker på att Alnö IF kommer att vinna division fyra 2013 att han låtit tatuera in Alnös logga med texten ”Division 3, 2014” på sin högra underarm.
 
Bakgrunden till tatueringen och O. Höglunds enorma optimism sägs ska vara spelarnas härliga engagemang och den fantastiska närvaro som varit på träningarna under Februari månad. Olle som drillat spelarna i ca 8 fyspass menar ett spelarna redan är otroligt starka och  ”kommer att välta berg”.  
 
Protesterna från nära och kära ska ha varit enorma när de fick höra om tatuerings planerna. Detta berörde dock inte Olle som körde på den inslagna vägen och om ryktena stämmer ska bläck, nål och hud ha sammandrabbat någon gång under gårdags kvällen på en ännu okänd adress. Därav frånvaron.
 
Samtidigt som O.höglund nekar till anklagelserna att åldersnoja skulle ligga bakom beslutet att gadda sig hävdar han vänligt men bestämt att det är hans tro på Alnö IF som är den största anledningen och att man mycket väl kan vinna serien fast än att man nyss har klättrat ett pinnhål i seriesystemet. 
Priset på tatueringen ska ha legat någonstans mellan 3500 & 5000 kr och ska till 100% ha finansierats av skadehanteringen av Per Axelsson. 
 
Jag vill förtydliga att detta endast är rykten och att jag med iver och spänning ser fram emot att syna Olles underarm för att eventuellt få se en skymt av mästerverket.  Gud vad besviken jag kommer bli om det inte är nått där... 
 
 
 
 
 
Men om det inte är Olle, vem är det då? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha..

2013-03-02 @ 08:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0