Alnö IF FIFA classic 2013

Det finns sätt att ladda på inför en seriefinal också finns det andra sätt, tillexempel tv-spels uppladdning. Trots att vi är inne i mitten av September, regnet öser ner och grabbana var kallade till Släda för ett fyspass dök 19 tappra spelare upp. Den tänkta fysträningen var bara en täckmantel för något mycket trevligare, FIFA Turnering! Spelarna lottades in i tvåmanna lag och totalt blev det 11 stycken lag, som i sin tur delades in i tre grupper där vinnaren från varje grupp tillsammans med bästa grupptvåan gick vidare till semifinal.

 

 
 

Spelplatsen blev Släda IPs café där tre tv-apparater ställts upp. "Center courten" och "Back Couren" blev arenorna för FIFA turneringen medans "Loser courten" var till för väntande eller utslagna spelare, där hamnade Wikman och Joel ganska tidigt efter tre raka förluster i gruppspelet.

 

Som tilltugg till kvällens turnering hade 60 st smörgåsar med pålägg inhandlats tillsammans med 5 stycken chipspåsar och 9 stycken 2 liter dricka! Ja, sött är gott helt enkelt.

 

På förhand trodde man ju att någon av ynglingarna som har lagt mer tid på FIFA än arbetslivet skulle stå som vinnare när turneringen skulle sammanfattas, men så blev det inte.

 

 

 Center Courten, för high ranked players, tillika arenan för finalen!

 

Slutspelet:

 

Semifinal 1: Napoli (Jocke A och Anders) mot Barcelina (Jocke K/D och Robin K)

Semifinal 2: Inter (Mange och Jack) mot PSG (Grim och Anton)

 

 

Finalen blev en rafflande tillställning som hade allt. Storfavoriterna Jocke Kollberg och Robin Karlsson spelandes med FC Barcelona mot underdogsen André Grim och Anton Andersson/ Widén med sitt PSG bjöd på en frejdig match med mycket känslor. Bara minuten efter att Jack Jonsson "satsat" 500 kr på Barcelona tar PSG en tung ledning. Barcelona tar sedan tag i bollinnehavet men saknar skärpan i avsluten, samtidigt som PSG hela tiden är giftiga i sina omställningar. I den 92e minuten får Barcelona sedan en tveksamt dömd straff efter att Messi gått ner i straffområdet. Mål där och förlängning väntar…. Straffan slås och räddas! Anton slänger sig åt rätt håll med målvakten och PSGs seger är ett faktum, vilken dramatik!!

 

 

Var det den kommande Champions league finalen vi fick se på släda ikväll? Om så var fallet fick Zlatan äntligen sin efterlängtade CL titel, grattis Zlatan!  

 

 

Rasmus, Jonte och Joel är ombytta för fysträning. Jonte är ångestfylld, Ramsus måttligt road och Joel skrattar faran rakt i ansiktet.
 
 
 
 
Fokuserade lirare, Amund och Mawe i förgrunden fick lämna efter gruppspelet med sitt Mancherster City.
 
 
 
Vinnarna! Firma Grim och Widén går fram som en skördetröska. Signumet för PSG blev ett välfungerande passningsspel. Anledning? Ingen av dem hittade dribblingsknappen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0