NYTT MATCHSTÄLL!

Fantastiskt roligt att kunna meddela att vi i premiären kommer lira i vårt för året nya matchställ! Lätt inspirerade av Bayern Münchens hemmadräkt hoppas Alnö IFs herrlag att detta är den sista ingrediensen för ytterligare en lyckad säsong. Senaste nytt skvallrar om ett helt rent ställ utan sponsortryck, likt de klassiska Barcelona ställen. Det är dock ännu oklart om detta blir möjligt rent ekonomiskt. Oavsett hur, kommer tröjorna att höja standarden på spelarna, rent uteseendemässigt alltså.

 

Det finns inga tvivel på att de nya ställen kommer rankas in i toppen utav seriens snyggaste. Nu återstår bara att se om Alnö kan spela lika vackert som de se ur, men med tanke på att stil och prestation följer varandra som måndag och tisdag eller mjölk och bullar så antar jag att vi kan se fram emot säsongen med mycket stor tillförsikt.

 

 

 

 Hemma tröjan

 
 
 
Borta tröjan
 

 

Så här säger några av spelarna om de nya matchtröjorna:

 

 

Johan Hammarström: Riktigt fräscha. Ska bli intressant att se hur bröderna B. fyller ut dom. 

 

André Grim: Tröjorna känns moderna, snygga och ser tighta ut…speglar väl kanske inte exakt alla i laget, så tror vissa (nämner inga namn, inte mitt egna heller) kommer få problem med att helt enkelt göra sig bra i dom rent utseendemässigt. MEN…vet att vi alla kommer att spela en modern fotboll med snygga anfall och tight försvar i dom nya tröjorna.

 

Andreas Strandberg: Riktigt fräscha tröjor detta! Mycket Nöjd!

 

David Hamberg: Fina, ser dock oroväckande slimmade ut

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0