Arbetslös? - Ta chansen!

Söker du jobb? – Är målmedveten, gillar att jobba i team och är stadig på handen? – Då har vi jobben för dig!

 

Mackes hörna söker just nu nya medarbetare när teamet ska breddas och verksamheten utvecklas. Mackes hörna, denna kända realitydokumentär om Alnö IF herrar som florerar främst youtube satsar vidare för säsong 2 med nya målsättningar.

 

Just nu behöver teamet breddas med följande tjänster:

 

Ljudtekniker – Du har ansvar för att ljudet är klockrent och har förmånen att hålla i mikrofonen.

Ljustekniker- Du jobbar med en strålkastare eller ficklampa för att framkalla det perfekta ljuset

Designer  - Du ansvarar för att inspelningsplatsen är trevligt inredd.

Sminkör/sminkös – Du försöker i största möjliga mån hjälpa spelare som haft lite otur med utseendet att se respektabla ut inför inspelningarna.

 

Då laget sedan tidigare består av övervägande män ser vi gärna kvinnliga sökanade, gärna mellan 18 och 25 år gammal och med egen bil. Tidigare rykten om att Robin Wikman skulle vara klar som ljudtekniker avfärdas å det grövsta, (en ansökan från Robin har dock tagits emot).

 

 

Intervjuer med sökande kommer ske löpande.

 

 

Lön och förmåner:

Svarta pengar enligt överenskommelse.

Del i fyrbäddarsrum med egen toalett på träningsläger i Gävle.

Gratis inträde till alla hemma matcher under 2014 + kaffe och mazarin i pausen.

Glädje, blod, svett och tårar.

 

 

Det är meriterande om du kan fixa sponsorer till laget eller kan tänka dig ha lagfest hemma hos dig.

 

 

 Jobba med Macke?

 

 

Välkommen och maila ansökan till mackeshorna@gmail.com senast 15 mars.

Eller lämna en kommentar så hör vi av oss!


#Hattonsdag

 

Idag när jag av en händelse lyssnade på radion fick jag höra att Mix Megapol kör hattonsdag idag. Direkt när informationen nådde mina öron kom jag att tänka på vår egen Hattoman, Anton Andersson Widén.

 

Frågorna som började snurra i mitt huvud blev många, för många… Hur många hattar har karln egentligen? Jag var tvungen att ringa upp honom och prata lite om hattar.

 

 Några Hattbilder på Anton från arkivet!

 

 

Viste du att det var Mix Megapols hatt- onsdag idag?

-          Nej, det hade jag ingen aning om.

 

Kan vi vänta oss att du anländer i hatt till kvällens träning?

-          Ja absolut, det blir hatt till träningen.

 

Hur många hattar har du egentligen?

-          Ja, vad kan det vara… En 5-6 stycket i alla fall.

 

När kan och ska man ha hatt?

-          Man kan ha hatt i princip när som helst. Kanske inte på jobbet men privat kan man nog ha det till alla tillfällen, jag ser inte hatt som ”någonting snyggare” utan tycker man kan ha det till vardags.

 

Vad säger en hatt om en människa?

-          Det har jag inte funderat så mycket på faktiskt.. Men jag tror att de som har hatt är lite speciella. Haha..

 

 

 

 Även Per Axelson har ryckts med i hatt-tränden och poserar här tillsammans med Wikman och Jack, till synes i all iver sjunandes.

 

 


After fucking game: S/B

 
 

Matchminut 1: Grim slår en svepande luftpastej på en djupledslöpande Anton som nickar ner bollen snett-inåt-bakåt till Mawe som möter på helvolley och drar till för kung och fosterland från 5 meter, Ribban! Matchens anfall som förtjänande ett helt klart bättre öde.

 

Resterande del av halvleken? Fruktansvärd… Ingen energi eller vilja vilket speglade av sig på spelet. Det positiva är att den ökande intensiteten på träningarna börjat bryta ner spelarna och det speglar sedan av sig på prestationen, men trotts detta faktum var första halvlek helt enkelt för dålig. Underläge 1-2 i paus.

 

Besvikna spelare surrar igenom förutsättningarna inför andra halvlek, eller som Kapten Grim uttryckte det i pausen: Offensivt när vi ska ha rörelse och röra om då är vi stillastående, defensivt när vi ska ligga rätt så rör vi om för varandra. Grabbarna var i alla fall överens om att höja sig några snäpp, och det gjorde man också i andra halvlek. Åtminstone i 10 minuter och det räcker för att gå ifrån till 4-2. Sedan slappnas det av lite igen innan slutresultatet skrivs till seger med 6-3.

 

 

+/- STATATISTIK – THE HOCKEY WAY.

 

André Grim : +1

Dan jonsson:  -1

Erik Boman: +2 (1 gjort mål)

Jocke Axelsson: +3 (1 gjort mål)

Anton A/W: +1 (1 gjort mål)

Marcus Westin: +1

Adam Johansson: +3 (2 gjorda mål)

Anders Boman +3 (1 gjort mål)

Måns Hellberg: -1

Robin Karlsson: 0

Philip Lundqvist: 0

 

 

 

Adam "Jag gör samma tecken som Ronaldinho" Johansson - Två mål och +3 i statistiken, imponerande! 

 


Mittmediacupen

Säsongen chock startade med match mot sund redan efter 2 bollpass och där syntes det att träningarna varit få och uppehållet långt. Förlust där med 4-2 och goda förutsättningar för en bättre insats en vecka senare. Så blev det också, med ytterligare en veckas träning i kroppen var rörelsen och tempot bättre hos spelarna, samt att en uns av bollkontroll började skymta J seger den gången mot Matfors med 9-2 efter 6-0 i halvtid.

 

Ikväll kliver vi in i tredje omgången av turneringen. Förhoppningsvis kan vi se små spår av ytterligare en träningsvecka i kroppen (om inte annat i form av träningsverk från i lördags?). För motståndet ikväll står div 5 laget Sidsjö Böle som än så länge är obesegrade? Tro jag i alla fall…

 

Senare i veckan: Senaste nytt från Mackes hörna!

 

 

 

En bild från helgens tränarsymposium. Jag och självaste Hasse Backe! 17 år utomlands och numera expert i tv. Gissa vem som lärde vem? Dessutom, "Hasse lade sin hand på min axel" -
Bockar av ytterligare en sak på the bucketlist.
 
 
 

Rasmus lämnar

 
Under "frimånaden" dvs. 15 november till 15 december har vi tappat ett stycke spelare från förra säsongen. Det är Rasmus Högdahl som lämnar Alnö IF för att testa lyckan i Kuben och division 3 eller div 5 om det vill sig illa för RH.

Rasmus som ifjol lirade högerback är kanske mest känd som laget "tvätt nisse"  och arbetet med att värva en ersättare som är villig att tvätta lagets träningskläder är i full gång.

 

Vi önskar Rasmus lycka till med sina nya äventyr!

 

 

 

Oh,oh, ooooh- Stay alive!

Historiken på blogg.se sträcker sig bara 90 dagar bakåt i tiden, tyvärr har det gått längre tid än så sedan det senast skrevs ett inlägg, närmare bestämt 8e oktober 2013. Ja, tiden går onekligen... Imponerande är dock att det fortfarande är mellan 15 och 20 ”unika besökare” som går in på bloggen varje dag, kanske med en förhoppning att det kommit ett nytt inlägg. Själv har jag inte loggat in på flera månader eftersom att jag vet att det inte är någon som skrivit något. Rätt logiskt i och för sig, eftersom att det är jag som skriver.

 

Nu är det 2014 och en ny säsong har börjat smyga igång. Personligen stod jag i valet i kvalet om jag skulle lägga ner bloggen eller försöka återuppliva den och efter noggrant och moget övervägande, dels för egen del men även efter viss påtryckning från omgivningen kommer jag att satsa på att lägga in några inlägg per vecka. Detta gäller till att börja med under den ”korta” försäsongen som vi precis klivit in i, med en förhoppning att göra den lite roligare.

 

Nu kör vi, på återseende!

 

 

 

RSS 2.0