After game: Graninge FF

För tredje året i rad träningsmatchade vi mot Ångermanlänska division IV laget Graninge IF. Denna gång blev det en stabil 6-1 seger på västhagens evigt gröna plastmatta.

Föra målet kom tidigt efter att Marcus ”Mawe” Westin dragit iväg ett skott strax utanför straffområdet, lågt och välplacerat vid målvaktens högra stolpe. 2-0 kom strax där efter genom Robin Karlsson som vek in från sin vänsterbacksposition och kunde mycket elegant skruva in ett höger skott i bortre krysset.

Efter målet föll vi in en lite för stor trygghetskänsla och började fuska lite i rörelse och passningsspel, trots detta skapar vi ytterligare några bra chanser som borde resulterat i ytterligare fullträffar. Vi får dock en väckarklocka när vi under en och samma spelsekvens gör 3 snabba misstag och får ett mål i arslet som ett brev på posten. 2-1 och pausvila.

Andra halvlek är bara någon minut gammal när Viktor Amund glidtacklar in en balja efter hörna, 3-1. Strax därefter gör Anton Andersson/ Widén ett riktigt snyggt mål när han möter upp Kerttus inlägg med en hård vänster volley i bortre hörnet.

Därefter gör även Adam mål från när håll, snygg resignerat av Robin Nordin. Kerttu får avsluta målfesten med att bryta in från vänsterkanten och avlossa ett hårt högerskott till en hjälplös Graningemålvakts stora förtret.

Ett fint och väl genomfört genrep som gav många bra svar inför framtiden. Nu väntar en sista träningsvecka innan premiären på söndag mot Matfors.