After Gävle- 2014

After Gävle

 

Så var försäsongens stora höjdpunkt över för denna gången. Träningslägret i Gävle blev precis lika roligt och bra som vi hoppats på.

 

Det hela inledes med en bussresa mot Gävle där Leif Yngvesson styrde skutan med bravur. Under resan passade vi på att jobba fram lite bidrag till en ny vinnarlåt, som förhoppningsvis kommer sätta skräck i hela Medelpad framöver J

 

Väl framme i Gävle blev det incheckning på Hotellet och snabbt ombyte för ett fyspass. André Grim var kartläsare och tog laget till Gävles hemliga idyller och 7 km längs ån passerade med enkelthet. Mitt i löpturen kunde Jocke Axelson inte hålla sig längre utan var tvungen att bränna av ett litet ben och bålpass i det gröna, efter en rafflande staffet mellan de gamla och unga avslutades passet med lite spontanfotboll.

 

Tillbaka på hotellet blev det en snabbdusch innan laget möttes upp på Gävles klart bästa Chinahak- Östens Pärla. Mätta och belåtna samlades sedan laget ihop inne i konferensen och fick sig en dryg timmes teoripass med såväl videoanalyser som stillbilder. Därefter byttes temat till total teambuildning med fria aktiviteter där poker, vila och fotbollsmatch var några av de val som gjordes. Kvällen avslutades med middag på Allstar, karaoke på bilagan och dans på Hearbreak.

 

Ikväll väntar träning på Västhagen igen, förhoppningsvis har spelarna sovit skönt i natt och är fullt återhämtade, för det behövs ikväll…

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0