After Game: Essviks AIF

Man vet att säsongen börjar lida mot sitt slut när lördagsmatcherna ställer sig på kö efter varandra. Som ett brev på posten kom och första lördagsmatchen under augustis månads sista helg. För motståndet stod tabelljumbon Essvik AIF och nog märktes det i matchen att det var toppen mot botten som ställdes mot varandra. Slutresultatet skrevs tillslut till 6-1 och för alla eventuella alnö supportrar var det en överlag fin lördag då vi utöver vår egen seger även hade övriga resultat på vår sida när två av tre "jagande lag" tappade poäng och vi åter igen kunde göra ett litet ryck i tabellen.

Matchen var bara drygt två minuter gammal när Robin Nordin inledde målskyttet via ett friläge. Knappt 8 minuter senare kunde Jonathan Åhlin utöka till 2-0 och efter 29 minuter var matchen mer eller mindre avgjord och det stod 4-0 på resultattavlan efter mål av Anton Andersson/Widén och Philip lundqvist. Fler mål under första halvlek blev det inte trots massivt spelövertag för hemmalaget.

I paus gick mycket av snacket ut på att fortsätta rulla boll, hålla upp engagemang, kvalité och arbetskapacitet i andra halvlek. Det lyckas vi inte riktigt med även om vi inte gör någon dålig halvlek så är känslan att vi mer "spelar av" matchen. Essvik gör även sitt jobb på ett bra vis och vi får ingenting gratis. Vi vinner dock halvleken med 2-1 efter att Robin och Jonte fått dubbla sin målskörd och slutresultatet skrivs som sagt till 6-1.

"Mawe" assisterade till Robin Nordins 1-0 mål

Det kanske är i tidigaste laget men efter tre veckor som varit mindre bra såväl tränings som match och reslutatmäsigt känns det nu som vinden vänder och vi åter igen börjat få tillbaka såväl energi som kvalité i det vi gör. Detta efter en bra genomförd träningsvecka innehållande både hamburgegrillning,möte och avslutningsvis tre poäng! Detta gör att vi kan se fram emot fortsättningen med tillförsikt.