After fucking game: S/B

Matchminut 1: Grim slår en svepande luftpastej på en djupledslöpande Anton som nickar ner bollen snett-inåt-bakåt till Mawe som möter på helvolley och drar till för kung och fosterland från 5 meter, Ribban! Matchens anfall som förtjänande ett helt klart bättre öde.

Resterande del av halvleken? Fruktansvärd… Ingen energi eller vilja vilket speglade av sig på spelet. Det positiva är att den ökande intensiteten på träningarna börjat bryta ner spelarna och det speglar sedan av sig på prestationen, men trotts detta faktum var första halvlek helt enkelt för dålig. Underläge 1-2 i paus.

Besvikna spelare surrar igenom förutsättningarna inför andra halvlek, eller som Kapten Grim uttryckte det i pausen: Offensivt när vi ska ha rörelse och röra om då är vi stillastående, defensivt när vi ska ligga rätt så rör vi om för varandra. Grabbarna var i alla fall överens om att höja sig några snäpp, och det gjorde man också i andra halvlek. Åtminstone i 10 minuter och det räcker för att gå ifrån till 4-2. Sedan slappnas det av lite igen innan slutresultatet skrivs till seger med 6-3.

Philip Lundqvist: 0

Adam "Jag gör samma tecken som Ronaldinho" Johansson - Två mål och +3 i statistiken, imponerande!