Vem i laget, med Dan Jonsson.

 

Dan din gamle räv...

Vem i laget…

 

 

Skulle kunna gå på finrestaurang i mysbyxor?

- Den här yngre generationen som till stora delar representerar Alnö IF saknar helt känsla för stil och kutym. Känns som 90 % av laget skulle kunna svansa in på en restaurang av lite finare klass i ett par mysbyxor och ett halvsunkigt linné. Men om jag nu måste utse en person skulle det nog bli Kerttu.

 

Skulle åka hem när det var hans tur att bjuda på en barrunda…

- Nuförtiden laddas det på rejält med alkohol hemma på pojkrummet innan man samlat mod att bege sig ut på gator och torg för att inmundiga den där halvblaskiga Carlsberg Hofen man har råd med den kvällen. Barrundor är inte som det var förr då man dagen efter fick hämta sitt (tomma) VISA-kort i baren.

Då laget, vad jag vet, saknar smålänningar måste jag tro på Jocke Axelsson i detta fall. Inte för att han saknar likvida medel utan för att han blev knallfull på rundan som just serverats och därefter åkt hem, via toaletten på aktuell bar förstås.

 

Kommer äga ett företag med 30 anställda inom 10 år

- Det finns faktiskt vissa av det yngre gardet som har ett bra driv i sig. Om dessa individer bara lär sig att fokusera på rätt saker och inte lägga ner en massa tid på PS4 eller andra barnsliga aktiviteter så kommer detta nog kunna gå vägen. Pontus och Hammarn håller jag som två kandidater där Pontus redan visat prov på sann "managment by fear-anda". Percy Nilegård skulle vara stolt. Hör av er när ni behöver någon som ansvarar för säkerheten!

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0