After Game- Stockvik/Ganlo

Lagom till avspark tittade solen fram och bidrog till en härlig kväll på "kusten", men det var inte bara solen som värme denna onsdag. Direkt när domaren blåste i pipan tog de för dagen vitklädda bortalaget tag i taktpinnen och skruvade upp ett högt tempo, S/G hade från minut 1 svårt att hänga med och Alnö skapade det ena läget efter det andra, dock utan att göra mål. Bland chanserna kan nämnas ett avslut i ribban, en i stolpen och en jätte räddning från S/G målvakt på en nick från Jonte.

0-1 kommer tillslut efter en av många hörnor som Alnö skapar. Hörnan slås med innåtskruv från Hells högerfot och letar sig direkt in i nätmaskorna, en kopia av Hellas mål mot Ljunga.
0-1 i halvtid efter kraftig Alnö dominans.

Andra halvlek liknar till en början den första halvleken men med en signifikativ skillnad, Alnö gör mer mål. 0-2 kommer tidigt efter en hög Alnö press där Hellas tillslut kan hinna före S/G målisen på en dåligt tillbakapassning. 0-3 är ett självmål, även detta efter en hög press från Alnö som avslutas med att en S/G försvarare skjuter en annan i ryggen och bollen går lite oväntat in i mål. Efter 0-3 målet är spelet lite jämnare. Alnö bevakar sin ledning och S/G försöker men förmår inte att skapa något bra läge. När klockan visar 90 minuter och domaren blåser av har Alnö tagit ytterligare ett kliv mot div 4. Idag gick även de övriga resultaten "vår väg" när de närmast jagande lagen båda tappade poäng, således en bra nationaldag för Alnös herrar!