After Game


Kyla och regn var temat för dagen när Alnö tog emot IFK Sundsvalls andra lag. Alnö för dagen med viss spelarbrist på grund av sjukdom, skador, och diverse nöjen. Tyvärr skulle alla spelare bort samma dag och vi fick anstränga oss rejält för att få ihop en matchtrupp på 13 utespelare.

I första halvlek inleder Alnö bra och IFk väljer att backa hem med 11 man på rätt sida bollen, detta gör att Alnö har mycket boll men har svårt att tränga igenom IFKs kompakta försvar, dem vassaste chanserna kommer på en del fasta situationer som hemmalaget skapar. IFK sticker upp på någon enstaka kontring men är lika uddlösa som de röda framåt i första halvlek.

I den andra halvleken var tanken att vi skulle in och ha ett bra tempo på bollen och mycket löpningar för att kunna tränga igenom IFKs försvar. Tyvärr blir det ingen av det ovanstående och istället är det IFK som är det bättre laget och skapar de farligaste lägena framåt, bland annat ett ribbskott. Slutresultatet blir tillslut 0-0...

Man ska inte skylla på att vi hade många spelare borta, vi hade ett tillräckligt kompetent lag för att kunna ta tre poäng idag, men tyvärr är det för många spelare som inte kommer upp i normal nivå. IFK gör en taktiskt mycket bra match är väl förtjänt av sin poäng. Vi får ta nya tag till onsdagens match mot Stockvik/Granlo då vi ska in på vinnarspåret igen.

Nu är jag i Stockholm för en två dagars tränarutbildning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0