Inför träningen- Gräspremiär!

Efter många om och men känns det närmast som en utopi att vi äntligen kommer få entra slädas gräsplan ikväll på träningen. På något vis känns det som att de är nu vi verkligen kan börja säsongen på allvar, ganska fantastiskt att kunna säga så efter fyra raka vinster. Känslan att få börja träna på sin egen gräsplan är smått euforisk och är svår att beskriva med ord men kan närmast jämföras med när man som 8 åring på julafton öppnar de största och hårdaste paketet under granen och inser att det är bilbanan som du önskat dig mest av allt.

Lyckan som uppstår när du vet att du ska träna på gräs är den precis motsatsen till besvikelsen som uppstår när du förstår att du ska träna på släda grus, detta i sin tur kan närmast jämföras med när du öppnar ett litet mjukt paket av mormor och inser att det är ett par blommiga strumpor i fel storlek.

Övriga tankar och funderingar:

Kommer Hällas göra succé i sina nya Lotto skor eller är ett skavsår de är enda avtrycket dem kommer efterlämna?

Vem är brunast av Jack och Jonte?

Kommer steroen stå i omklädningsrummet som om ingenting har hänt?

Vilka vinner den åtråvärda ”Dumlematchen”?Hellas har skrivit nytt sponsoravtal med Italenska fotbollsjätten Lotto. Ikväll gör hans nya Lotto sulor "Stadio" debut på träningen. Säkra källor ger gällande att skorna max får 2 matcher på sig att leverera. Ett par röda Lotto Fuerza sägs vara beställda för att rädda en eventuell flopp. Oddsen talar däremot för flipp!


Kommentarer
Postat av: Hellas

Frågan är om ens jag vågar entra planen i dessa nästan så att dom är för fina för att förstöras på släd :)

2012-05-28 @ 13:05:32
Postat av: Alex

Jag tror att alla kan vara eniga om att under den dryga timme skorna fick på sig levererade dom Beckham klass på krossbollarna(om inte bättre).

2012-05-28 @ 20:40:24
Postat av: Melle

Alex du är snäll du.... Jag tycker egentligen att Hellas är gammal nog att höra sanningen, men vi kör på din version istället ;-)

2012-05-28 @ 21:41:17
URL: http://alnoherrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0