After Game- Holm

Säsongens sista match spelades på holmvallen. Man vill alltid vinna och speciellt i säsongens sista match så någon extra tändvätska behövdes inte.Holms gräsmatta såg från start riktigt fin ut men visade sig vara rejält vattensjuk och vart kraftigt söndersprungen desto längre matchen led.

De första fem minuterna var det ett massivt spelövertag från Alnö som skapade en del riktigt vassa lägen men för dagen mycket duktige Holm målvakten stod emot på ett imponerande sätt. Holm visade upp en härlig kämparglöd och arbetade sig i in matchen och tog sedan över de sista 35 minuterna av halvleken. Holm spelarna behärskade de våta underlaget bäst och med hårt och stundtals fult spel så blev alnölirarna rädda om fötterna och Holm kunde vinna 95 % av alla närkamper vilket såklart är en bra fördel. I den 40 minuten drog Mattias Engman in en halvvolly strax utanför straffområdet efter en hörna. I den andra halvleken släcks alnös hopp i den 70e minuten när Holm kan göra 2-0.

Över lag så byttes chanserna av varandra på löpande band under hela matchen. Båda lagen har två i ramen, båda lagen missar varsitt friläge och har en del andra riktigt bra chanser. En sån här match när spelet inte riktigt stämmer så avgörs det inne i straffområdena, idag var vi sämre i båda och då är det svårt att vinna matcher. Tråkig avslutning på en fin säsong men man kan inte vinna jämnt, nu satsar vi mot div 4 =)