After game- S/B : Återtåget!

Några timmar innan avspark...

 

Klockan är 23.30 på lördag kväll. Jag kan inte sova, jag kan inte sitta still och framförallt så kan jag inte sluta tänka på att imorgon kanske vi är klara för div 4. På natten ligger jag bara och vrider och vänder på mig, kastar bort någon kudde, sparkar bort täcket, börjar frysa och hämtar täcket igen, satan vad nerverna ska vara utanpå hela tiden.

 

På söndag morgon gjorde jag de sista förberedelserna, allt var tajmat och klart in i minsta detalj som sickan skulle sagt.

 

Matchen inledes lite nervöst. Vi får börja med försvarsspel direkt och när vi väl vinner bollen går det inte många passningar innan vi har slagit bort läderkulan igen. I övrigt hade vi lite svårt att hitta avstånden och positionerna på Sidsjövallens förvuxna sjumannaplan som inte håller EU standard när det gäller storleken. Vi stod lite för högt med backlinjen och många bollar flög över oss, samtidigt som vårat mittfält hamnade i knä på backlinjen så vi vann inte så mycket offensiva andrabollar som vi önskade. Första halvlek bestod annars av mycket vilja och krigande.  

 

Ovannämnda problem justerades på ett effektivt sätt i pausvilan och med ytterligare några små ändringar så klev vi ut som ett helt annat lag i andra halvlek. Istället för att bara kriga och kötta så spelade vi lite boll och fick stundtals ett bra tryck på S/B. S/B var inte alls ofarliga utan stack upp och fick några halvlägen. I den 75 minuten så byts Peter Bingman in, detta skulle visa sig vara mycket lyckosamt då han bara några minuter senare kan göra 0-1. Det är en lyra som går in mot S/B straffområde, målvakten går ut men krockar med en medspelare och tapparbollen. Binge får bollen centralt ca 13 meter från mållinjen och kan elegant lyfta bollen över en chanslös Böle spelare som vaktar på mållinjen. 10 minuter kvar till säkrat avancemang blir det givetvis lite nerv, men vi ville inte bara slå ifrån oss utan försökte hålla bollen så gott vi förmådde. Några minuter innan fulltid för Bingman bollen central, vänder upp och serverar ständigt löpvillige Victor Svedberg bollen, denne bryter in centralt från högerkanten och blir fri med målvakten och placerar iskallt bollen i bortre hörnet. 2-0 och det kändes nästan klart! Men 90+1 så gör S/B ett slumpmål när dem är först på en retur, men tiden är för knapp och Alnö lyckas vinna med 3 pinnar och är i och med detta klara för div 4 2013!  

 

Detta är dock endast ett delmål av säsongen då det stora målet hela tiden har varit att vinna serien. För detta behövs ytterligare någon poäng.

 

För dem som inte förstår sig på fotboll och vikten av att vinna en serie så säger jag bara: Vad vore en mjukglass utan strössel eller topping? Det är gott men inte tillräckligt, Nu ska vi vinna serien!

 

Efter matchen drog vi ihop en halvspontanare och de som ville fira gick ut och käkade på olearys, efter säsongen kommer en riktigt avslutningfest att hållas.

Stort tack till Rasmus mamma Maria och hennes företag Socionomkonsulterna, stor supporter och sponsor som igår sponsrade med 2 flaskor skumpa för att fira!

 

Bild bomb!

 

 

Jonathan "Jag kan flyga, jag är inte rädd" Åhlin in action.

 

 


Kramkalas efter att avancemanget är ett faktum.

 

 


Här är laget som besegrade S/B. Saknas en del spelare från truppen.

 

 


Precis som vanligt så spelades "För alla oss" efter en segermatch.

 

 


David Hamberg blir intervjuad.

 

 

Delar av gänget som firade på olearys igår.

 

 

Jack, Joel och Jojje.

 

 

Fler från olearysfesten.

 

 

Skumpa blev det också!

 

 


Mumm! Sponsrad av socionomkonsulterna.

 

 


Macthvinnaren Peter Bingman förbereder en snus på sedvanligtsätt


 

Fantastisk bra jobbat av samtliga inblandade. Nu siktar vi mot serieseger!

 


Kommentarer
Postat av: Publiken

Stort grattis killar, välförtjänt!!

2012-09-10 @ 13:52:33
Postat av: Anonym

Så jävla skönt!

2012-09-10 @ 15:23:29
Postat av:

GRATTIS! Bra kämpat! Lycka till grabbar i fyran nu. De kommer ni fixa galant!

2012-09-10 @ 23:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0