After Game: IFK Timrå

Idag var det återigen dags för träningsmatch, den senaste matchen var för ca två veckor sedan så det var på tiden. För motståndet stod division tre laget IFK Timrå, som jag faktiskt "scoutade" förra helgen när dom slog Kuben med 4-2. Således ett bra motstånd vi ställdes emot.

Dagens match började ganska jämt första 15 minuterna, spelet bestod främst av vagg i vår backlinje. Matchens första farliga läge kommer efter en fin djupledsboll från Wikman fram till Jonte som fri med målvakten slog bollen förbi målvakten men tyvärr i stolpen. Sista 20-25 minuterna av första halvleken tycker jag att Timrå tar över mer. Vi har svårt att hitta bra uppspel, är lite slarviga i passningsspelet och förlorar på tok för många närkamper. Timrå har ett halvläge där Grannas får känna på bollen, samt några skott/lobb försök som samtliga går över. 0-0 efter första.

I andra halvlek blir vi lite mer rejäla och är dessutom betydligt bättre i passningsspelet, första 20 är jämna. Tillslut är det Timrå som kan ta ledningen med 1-0 efter en andra boll som vi inte hinner ut och blockera, skottet sitter lågt i Grannas högra hörn, lite snöpligt då det inte kändes som en chans som det bör bli mål på. Efter Timrås mål tar vi över spelet mer och skapar ett gäng bra lägen, bland annat två frilägen varav ett där målvakten i Timrå gör en fin benparad. Som ett resultat av bra offensivt spel skapar vi en handfull hörnor, det är även på en hörna om 1-1 målet kommer. Hörnan som vid första ögonkastet kändes lite misslyckad rann igenom hela straffområdet och på bortre stolpen dök Victor Amund upp och bredsidade bollen i nät. Sätt till klara chanser borde vi kanske vunnit matchen men Timrå är bra och matchen är jämn. Roligt att se att vi bara blir starkare och bättre desto längre matchen lider och att vi inte blir trötta.

Slutresultat 1-1

André Grim inspekterar sin skadade axel.