Gävle resan - 2013

 

Här följer en summering av vad som stod på tapeten i Gävle.

 

Avfärd från nytorget 07.00 på lördagsmorgonen i en 45 sitsig Torpshammarbuss med en mätarställning på drygt 100 000 mil. Noterbart att samtliga spelare var i tid och att hela truppen följde med till Gävle, förutom Olle som valde att vara hemma. Således var vi 29 man inklusive chaffis. Efter ca 1,5 timmar blev det ett oplanerat stopp vid en rastplats då bussen indikerade en lätt temphöjning, eller rättare sagt den kokade. Vår eminenta busschaufför ”Jampa” avstyr problemet omgående. Även Wikman med meriter från Permobil gör någon form av insatts.

 

 

Wikman "Mekar".

 

 

Youtube går varm på bussen, vissa sover och andra spelar spel. 09.30 kommer vi fram till Brynäs land och dagens spelplats Träffen IP. Efter segern blev det en snabbdusch och sedan raka vägen till Clarion Hotell Winn mitt i centrala Gävle, ett fantastisk boende där spelarna delat in sig i en kvartett per rum.

 

 

Hotellrummet

 

Efter en snabb incheckning begav vi oss rakt över gatan till den fina thai- & kinarestaurangen ”Östens Pärla” där en god lunch avnjöts. Det blev även sång för vår yngling och assisterande lagkapten Andreas Holmsten som fyllde 19 år, en förövrigt rätt ointressant ålder. Därefter höll Mange i ett spelarmöte som var uppdelat i tre kategorier: dåtid, nutid och framtid. Efter mötet så var det egen tid i några timmar. Under dessa timmar intogs en och annan öl, det badades i hotellets pool, bastades och spelades poker, för att bara nämna några av de aktiviteter spelarna tog sig an.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Middag 20.00 på Allstar. Här blev det inkilning för fem stycken nya spelare. Dessa lyckligt utvalda skulle hålla varsitt tal till övriga laget, talet var ämnes styrt och det fanns även en del ord som skulle finnas med i talen. Bland annat berättade André Grim om sin tid i Gävle IF och hur inåt helvete bra Alnö IF är. Dan Jonsson fokuserade på hur dålig dagens ungdom är och att det var bättre förr. Övriga spelare som höll tal var Anton, Amund och Per. Efter middagen bar det av till Don Peppino eller ”Bilagan” som det även heter. Här fortsatte inkilningarna med Karaoke för ytterligare ett gäng spelare. Bästa framträdande var helt klart ”Get up, Stand up” En duetten som Anton och Måns bjöd på till publikens stora jubel. Även Jack Jonsson visade att han inte är tondöv när han framförde ”Du hast” med Rammstein. För övrigt såg Jack helt galen ut under framträdandet och om jag blev aningen oroad skulle ni sätt de två damerna i 40 års åldern som stod på dansgolvet, dom såg livrädda ut. Övriga spelare som bjöd på karaoke var: Hammarn, Rasmus, Robin K, Mawe, Agge, Macke, Pontus och Fahlman.

 

 

Anton passade på att titta lite på tv.

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Efter bilagan begav vi oss till Gävles ”inne ställe” – Heart Break Hotell där det blev allt från soffhäng till dans. Kvällen avrundades med mingel på rum 115. På söndag blev det frukost och hemfärd.

 

En kort sammanfattning: Förbannat trevlig och rolig resa där man verkligen får ett kvitto på vilket kanon gäng vi är!


Kommentarer
Postat av: mange

Vill bara instämma i din sista mening.. samt stort tack till vår eminenta busschaffis !!!

2013-04-23 @ 17:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0