Guldfemman Update!

 

 

Jag har lagt ner lite tid på att lägga in lagen i årets guldfemmor i helgen. Tyvärr är det många som inte lämnat in ännu, grabbarna har sista chansen ikväll sedan får dom se premiären från läktaren…

 

Om alla hade lämnat in när det var deadline hade vi suttit med 15 st nya lotto t-shirts vid det här laget, det finns dock en lite chans fortfarande. De första 20 klubbarna som säljer över 100 guldfemmor får knappt 4000 kr på sportjätten Lotto. Det vore ju en trevlig bonus kan jag tycke men spelarna verkar inte gilla Lotto? För övrigt får de tre lagen som säljer flest guldfemmor dela på 30 000 kr på Lotto.

 

Själv får jag inte vara med att tävla då Magnus Svensson anser att risken för jäv är för stor.

 

Flest guldfemmor har Victor Svedberg sålt, 11 stycken till antalet, även om jag tar in för varje dag som går. Riktigt bra Victor! Detta gör att rent procentuellt borde det vara störst chans att Victor sålt en vinnande guldfemma. Men det visar sig väll…

 

Många av lagen som är inlagda hittills ser helt klart intressanta ut, men det roliga är ju faktiskt att kolla vad alla lagen heter.

 

Några exempel:

Strankens lag heter Alnö 1, Alnö 2, Alnö 3 osv. Med motiveringen att det är så toppen kommer se ut. Således ett väl genomtänkt namn. Andra namn som jag gillar är WikmansUlf Sawert FC som jag tycker klingar vackert. Wikman beskriver det som att idé torkan gjorde sig påmind men att han tog sig ur greppet.

Sista namnet jag gillar är naturligtvis min lillasysters 150 kr i sjön som på något vis signifierar hur otroligt sugen hon var på att köpa en guldfemma, men jag vinner alltid tillslut..

 

 

 

Med detta sagt måste tacktalet till den som vinner vara:  

 

”Att ta ut spelarna var enkelt, det var namnet på laget som var det svåra.”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0