Släda Cup

En lättare summering av helgens Släda Cup:

 

I fredags körde Olle ett rejält fyspass med grabbarna, träningen avslutades med en klassisk fotbollstennismatch mellan de yngre och de äldre. Matchen i sig var aldrig riktigt spännande då ”junisarna” aldrig var riktigt nära. 2 raka seger till de äldre och ordspråket ”gammal är äldst” fick återigen ljuda i omklädningsrummet.

 

Lördag morgon, tidig soluppgång och tempstegring.  Träning 10.00 och redan över 20 grader och gassande sol. Temat på träningen var genomgående Avslut och stundtals kunde man skymta ett målsinne på åtminstone ett par- tre gubbar av de 21 som var i träning.

 

 Efter träningen gav vi oss iväg till Pizzeria Riviera där det serverades någon form av kyckling- och pastalåda med diverse ananas och ost om jag inte missminner. 14.00 var det avspark för match mot Veteranerna. Värmen höll i sig och gubbarna kämpade på tappert. A-laget kunde dock vinna med 5-4 och visade att de lönar sig att träna, i alla fall lite. På kvällen blev det grillning och lite vätskepåfyllning innan kvällen avrundades hemma hos Victor Svedberg och med en tur på stan.

 

 

Toppar:

1. Pool köpet, kommer bli magiskt efter alla träningar och matcher.

2. Gemenskapen under hela dagen och kvällen

3. Uppslutningen

4. Domar trion. Per Axelsson som huvuddomare, assisterad av Rasmus och Mawe. Missade kanske några klara men de är ju bara människor.

5. Mackes inhopp, lite mer träning inför nästa släda cup så kommer nog målen också.

 

Floskar:

1. Två raka sulor som bidragit till att Dan Jonssons sista 48 timmar har tillbringats i högläge.

2. 15 grader i poolen var för kallt, även för den mest tålige.

3. Omklädningsrums fest, visserligen en topp också. Men jag har hört att det fanns en finare fest en bit ifrån. Vem vet, vi kanske blir bjuda nästa år.

 

 

 

 
 
 

 Fotnot: Mackes Hörna fick in mängder av material under dagen. Detta håller nu på vandra genom "filtret", ska sedan redigeras och läggas in!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0