After Game: Holms Sk

Lördagens match mot Holm blev ett riktigt målkalas. Slutresultatet skrevs tillslut till hela 9-2 till de röda från ön.

Holm inledde matchen bäst och efter att lagen missat varsitt läge så var det Holm som tog ledningen med 0-1. Efter 20 minuter kom Alnö tillslut in i matchen och kunde få igång ett godkänt spel och när signalen för halvtiden ljöd så ledde man med 3-1, samtliga mål efter riktigt fina anfall. Andra halvleken började ganska jämt men Holm kunde reducera till 2-3 på straff efter att Alnö slarvat rejält i passningsspelet och satt sig själv i  den en efter den andra knepiga situationen innan en kapning tillslut avslutade en bedrövlig sekvens. Efter målet så la Alnö i en högre växel och kunde omgående utöka ledningen till 4-2 och sedan handlade de bara om hur många mål till Alnö skulle göra. Holms energi var slut och även om dem försökte så syntes det tydligt att det skiljde en division lagen emellan. 9-2 kunde ha varit betydligt större siffror med lite bättre skärpa i avsluten.

Agge

Riktigt roligt att se att vi sprider ut målskyttet på så många spelare. Det är även roligt att se att vi gör mål på så många olika sätt. Många snygga spelmål, ett hörnmål och ett straffmål. Kul att se att Philp Lundqvist, född 97 går in och tar för sig och gör en kanon match de drygt 25 minuter han spelade som central mittfältare. För protokollet gjorde Agge sitt första mål i Alnötröjan idag, Grattis!