Veckans Magazine Nr. 10

Dagens Magazine hämtas från tidningen Marie Claire, där vi har turen att få följa Alnö IFs målvakt Joakim Grannas. Tidningen visar passionerna och händelserna som formar och fängslar dagens kvinnor. Med regelbundna utgåvor ger Marie Claire dig en guide till vad som händer i en världsvan kvinnas liv. Artiklarna tar upp allt inom mode, skönhet, kändisskvaller, hälsa och relationer.

 

Så varför är Jocke med i tidningen? Det kanske kommer som en skräll och överraskning för många, att lastbilschauffören och hårdföre målvakten Jocke Grannas är en sådan Sex & the City fantast. Ännu obekräftade uppgifter till Alnoherrar.blogg.se skvallrar om att J. Grannas kan samtliga repliker från avslutningssäsongen från 2003-2004 och att han maraton kollat på serien inte mindre än 4 tillfällen.  

 

Sex & the City har i dagsläget 94 avsnitt . I tidningen kan vi läsa att Jocke bland annat vill spränga den ärofyllda 100 ”avsnitts barriären”. Förutom fler avsnitt vill J.G att avsnitten ska vara längre än dagens 30 minuter och han vill själv ha en huvudroll som Carrie Bradshaws pojkvänn i den kommande säsongen.

 

 

 

 

Jag vill förtydliga att det i dagsläget inte klart om det kommer bli några fler avsnitt av Sex and the City.


Kommentarer
Postat av: Alex

Haha! Jag visste de

2013-03-15 @ 12:03:11
Postat av: Alex

Haha! Jag visste de

2013-03-15 @ 12:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0