Frågedomino

Förutsättningar: En spelare/ledare får en fråga från någon i laget, svarar på frågan och skickar sedan vidare en ny fråga till någon annan i laget.

 

 

 

 

Först ut är Dan Jonsson, som får en fråga från Pontus. Frågan lyder som följder:

 

"Lek med tanken att du får hela laget till förfogande under 24 timmar, och får använda dom/ göra vad du vill med dom… vad skulle du då göra? "

 

- Ja du, bra fråga...

 

Att ha hela laget till förfogande i ett dygn skulle nog kräva mer än vad det skulle ge. Men för att välja något skulle man kunna sätta grabbarna i arbete med att städa upp/röja skog runtom mina domäner i Sidsjön. Men med tanke på hur dagens ungdomar ser på hårt arbete ser jag bland annat följande farhågor...

 

- Mawe får en sticka i fingret och sätts helt ur balans.

 

- Finnen återfinner kärleken till skog & mark, lämnar familjen, kallar sig för Enok och börjar som trädkramare på heltid.

 

- Anton plockar lite kottar till en början men ser snabbt möjligheten i att använda kotten som en mick och river av ett helt koppel med "flummiga" låtar.

 

- Mange får hybris och tar över arbetsledningen vilket resulterar i att junisarna i laget helt tappar en manlig förebild.

 

- Per halkar på en våt gren och, hör och häpna, får problem med ljumsken.

 

- Grim arbetar på bra till en början men efter att jag försett grabbarna med grillad korv blir han sittandes kvar vid elden och tjatar på om gamla Gävle-historier. INGEN kan få honom att sluta!

 

 

Vem skickar du din fråga till?

 

Frågan går då till Grim.

 

Beskriv en typisk dag som professionell fotbollsspelare i Gävle? Vad snackade ni om på caféerna? Vem var bäst på korsord? Hur stor var/är din fanclub?  (Tänkte att vi tömmer detta ämne för gott nu)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0