Italenskt på ön i sommar!

Magnus ”Berlusconi” Svenssons Italienska påbrå ger Alnö IF oväntade förstärkningar i sommar. Låt oss vara överens om följande: Ingen maffia är så hänsynslös och respektingivande som den Italienska. Nu står det klart att efter en mångårig kamp med Costa Nostra har den hänsynslösa maffiafamiljen ”Svenssione” tagit över som den störta ”la familan” i Italien. Magne, eller Don Svenssione som han kallas hemma på Sicilien är känd för sin knackiga italienska och löskokta spagetti, men även som en maktgalen och brutal maffiaboss.

 

Med makten i sin hand finns det ingenting som kan stoppa Svenssione från att ta vad han vill ha. I detta fallet en italiensk drömduo i Francesco Totti och Fabio Cannavaro. Båda lite ålderstigna men Mange är övertygade om att de båda Pizza-älskarna kan färga bra i division IV Medelpad.

 

Don Svenssione kommenterar nyheten:

 

-V i räknar med att det blir 10 – 15 000 personer på Släda i premiären mot Matfors den 4 maj. Det är tur som fan att läktaren blåste ner under stormen så vi på ett enkelt sätt kan anpassa Släda till en ny publikkapacitet på 16.130 personer (inklusive VIP platser). Med Francesco och Fabio i laget är jag övertygade att vi kommer vinna serien, om vi inte gör det kommer vi plocka in Lippi som Huvudtränare och låta Melander sköta bollek för Pojkar och Flickor 5. På så vis kan alla fortsätta leva också....

 
 
 

 

Cannavaro & Totti
Don Svenssione

Kommentarer
Postat av:

Döfräck! Magnus klär upp den där kostymen riktigt bra. Bra kostymval Mange!!

2014-04-07 @ 07:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0