After fucking game: IFK Sundsvall

Igår gick det inte riktigt Alnös väg. Först rasade läktaren på Släda ihop som ett korthus och sedan blev det torsk mot kommande seriekonkurrenten IFK Sundsvall med 5-4 i Mittmediacupen. Livet går vidare ändå och trots förlusten tycker jag att vi ser bättre och bättre ut för varje vecka som går!

Kort sammanfattning av matchen: Vi bjuder på 3 av 5 kassar, får en utvisad och får således spela 4 mot 3 i tio minuter. I övrigt spelar vi stundtals riktigt bra och skapar ett gäng vassa chanser, dock var skärpan i avsluten lite för dålig just denna dag. Annars var det en bra genomkörare för kroppen!

Det är även riktigt imponerande hur vi spelar i numerärt underläge och den fina laginsatsen som sånär äter sig i kapp målmässigt. Moralen/viljan och attityden steg ett par snäpp allt eftersom matchen gick. Då framförallt i andra halvlek men även till viss del efter en sömnig första kvart. Nu återstår 2 matcher i Mittmediacupen för den här gången och det blir liiite mindre kvar av försäsongen för varje dag som går.

Här näst på schemat väntar fysträning imorgon (eftersom nordic är stängd för friidrottstävlingar).